Home
Over K6V
Activiteiten
Projecten
Contact
Nieuws

Vastgoedadvies in 6 dimensies

K6V Adviseurs is een jong en dynamisch adviesbureau dat ondersteuning biedt aan partijen die betrokken zijn bij het gebruiken, ontwikkelen, herontwikkelen en realiseren van gebouwen en gebieden.

Wij zijn actief in volgende  zes vakdisciplines:
(Bouw)projectmanagement, bouwkostenmanagement, directie-voering, toezicht, crisismanagement en fee-development.

Door onze onafhankelijke positie als adviseur en dankzij ons vakmanschap, zijn wij in staat om voor alle mogelijke vastgoed opdrachtgevers te werken. Projectontwikkelaars, beleggers in vastgoed, aannemers, gemeenten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, bedrijven en financiële instellingen zijn bij ons aan het juiste adres. Zij kunnen ons in alle voorkomende fasen van hun ontwikkelingsproces inschakelen.

Bent u voornemens een vastgoedopgave aan te gaan? Dan willen wij daar graag samen met u  vorm aan geven. Wij kunnen u van dienst zijn vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering, met alle noodzakelijke management disciplines.

Is in uw lopende project een crisis ontstaan? Budgetoverschrijding? Is de kwaliteit niet wat u ervan mocht verwachten? Is één van uw projectpartners niet meer in staat om het project te voltooien? Dan gaan wij graag met u de uitdaging aan om het tij te keren.

Wij zijn ons bewust dat advieswerk niet alleen afhangt van vakmanschap. Voor een optimaal resultaat is vertrouwen van u in ons als adviseur noodzakelijk. Wij zijn dé betrouwbare partner die u zoekt. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek over uw vastgoedopgave.

 


 

© 2014 K6V Adviseurs BV, Goudhaver 14, 3892 BK Zeewolde, telefoon 036-2600002

Afdrukbare pagina